Tilin­tarkastus– ja asian­tuntija­palvelut

Palvelumme ydin muodostuu tilintarkastuksesta. Olemme keskittyneet palvelemaan liiketoimintaa harjoittavia osakeyhtiöitä.

Meillä on uudet ja tehokkaat työkalut sekä menetelmät saada kasvuyrityksien ja jo pitkälle ehtineiden yrityksien tilintarkastuksesta huomattavasti hyödyllisempi lopputulos kuin aiemmin. Haluamme viedä tilintarkastuksen aivan uudelle tasolle ja siksi toteutamme prosessin niin pitkälle digitaalisesti kuin mahdollista. Ja tämän vuoksi asiakaspalvelumme on jotain aivan muuta kuin mihin aiemmin on totuttu tilintarkastuksen yhteydessä.

Sähköinen tilintarkastus

Tilintarkastuksen toteuttaminen verkossa säästää aikaa ja rahaa. Tarjoamme vaivattoman ja yksinkertaisen tavan hoitaa yrityksesi tilintarkastus sähköisesti. Tehokas toteutus mahdollistaa myös laajemman palvelun. Lataa ilmainen muistilista tästä

Veropalvelut

Tarjoamme myös kaikki yritysverotusta koskevat veropalvelut. Autamme asiakkaitamme mm. yritysjärjestelyissä, verotarkastuksissa, sukupolvenvaihdoksissa ja verovalituksissa. Suosittelemme, että ikävien veroriskienvälttämiseksi esimerkiksi yritysjärjestelyissä ja sukupolvenvaihdoksissa varmistetaan aina suunnitellun järjestelyn verokohtelusitovalla ennakkoratkaisulla. Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme kokonaisvaltainen verorasitus on mahdollisimman optimoitu.

Kysy lisää veropalveluista partneriltamme Harri Rekilältä.

Arvonmääritykset

Olet sitten ostamassa tai myymässä yritystä tai liiketoimintaa, kannattaa pyytää ulkopuoliselta näkemys kohteen arvosta. Pystymme nopeasti arvioimaan yrityksen osakekannan tai liiketoiminnan arvon hyödyntäen hyväksi todettua tekoälyä.

Meillä on kokemusta sekä IFRS-tilinpäätöksen laatimisesta että tarkastuksesta. Tunnemme vaatimukset ja käytännöt, joita IFRS-standardien noudattaminen edellyttää.

IFRS-kysymyksiä herää usein esimerkiksi kansainvälisten konsernien tytäryhtiöillä tai yhtiöillä, joiden oma liiketoiminta liittyy kansainväliseen taloudelliseen raportointiin. Myös yhtiöiden, joiden osakkeet tai velkakirjat ovat siirtymässä julkisen kaupankäynnin kohteeksi, tulee ryhtyä noudattamaan IFRS-stantardeja. Jos edellä mainitut asiat ovat ajankohtaisia niin otathan yhteyttä.

Light DD

Yrityskauppojen yhteydessä tehtävät due diligence –selvitykset voidaan hoitaa myös kevyemmin, mutta silti keskittyen olennaisiin riskialueisiin verotuksellisesta ja taloudellisesta tai juridisista näkökulmista.

Light DD on nopeasti ja vaivattomasti ohi ja asiakkaalla on käsitys ostokohteen olennaisista taloudellisista riskeistä ja vastuista. Kysy lisää Light DD:sta partneriltamme Pekka Peltorannalta.

Avustustilitysten tarkastukset

Hoidamme rutiinilla Business Finland (Tekes) –ja kaikki muut vastaavat hanketarkastukset. Olemme hioneet joka suunnasta toimivimmat menetelmät ja laatineet ohjeet kirjanpitäjälle sekä asiakasyritykselle siitä, kuinka valmistautua tilitysten raportointiin ja tarkastukseen. Niiden avulla projektikirjanpito, raportointi ja tarkastus tehostuvat säästäen aikaa ja rahaa. Lataa ilmainen muistilista.

Talousjohtaja/CFO-palvelut

Autamme budjetin laatimisessa, päivitämme kassavirtaennusteen ja pureudumme yhdessä yrityksenne lukuihin. Oikeilla mittareilla yrityksen johtaminen muuttuu peruutuspeiliin tuijottamisesta eteenpäin katsomiseksi. Onko talousasioiden säännöllinen läpikäynti, budjetointi ja kassavirtaennusteet yhdessä hyvän kumppanin kanssa sellainen palvelu mitä yrityksenne tarvitsee?

Muut tilintarkastajan lakisääteiset palvelut

Digital Audit Company Oy on rekisteröity tilintarkastusyhteisö ja kauttamme saat kaikki tilintarkastajan lakisääteiset palvelut.

Tilaa ilmainen kartoitus palveluntarpeesta

Pyydän, että minuun ollaan yhteydessä seuraavassa palveluasiassa.