Rento ja mutkaton porukka

Emme panttaa osaamistamme, vaan annamme kaiken tietotaitomme asiakkaidemme käyttöön. Tulemme joka päivä töihin omina itsenämme. Kravatit jäävät aamuisin komeroon. Puhumme asioista selkokielisesti ja konkreettisesti. Teemme työtämme sisäisestä palosta, emme lain velvoitteesta.

Digital Audit Companyn perustajat

Harri Rekilä

Partner (HT, OTL, CCA)
Toimitusjohtaja, hallituksen jäsen
Veropalvelut

+358 50 354 8808
harri@digitalauditcompany.fi

Harri on toiminut vuosia Verohallinnossa verotarkastustehtävissä sekä johdon analyytikkona yritysten veroriskien tunnistamisessa. Tilintarkastuskokemusta hänellä on PK-yrityksistä pörssiyhtiöihin. Hänen kokonaisvaltainen ja analyyttinen ote vie asioita tehokkaasti eteenpäin. Harrin erityisosaamisalueet; verosuunnittelu, yritysjärjestelyt ja verovalitukset.

Pekka Peltoranta

Partner (HT, KLT)

Hallituksen puheenjohtaja

Tilintarkastus ja yritysjärjestelyt

+358 40 580 5496
pekka@digitalauditcompany.fi

Pekka on toiminut vuosien ajan laaja-alaisten ja monipuolisten tilintarkastusasiakkuuksien parissa. Hänellä on pelisilmää vaihtuvien tilanteiden voittamiseen ja ongelmien taklaamiseen. Yrittäjyyteen löytyy vahva visionäärinen ote.

Arto Kokkonen

Partner (KTM, KHT, KLT)
Hallituksen jäsen
Tilintarkastus ja konsernilaskenta

+358 40 717 8097
arto@digitalauditcompany.fi

Arto on toiminut KHT-tilintarkastajana vuodesta 2002 lähtien. Hänellä on vahvaa kokemusta tilintarkastuksesta niin omistajayrittäjille kuin useamman osakkeenomistajan Startup –yrityksille.

Asiantuntijat

Lauri Lehtoviita

KHT, HHJ
Tilintarkastus ja talousjohtopalvelut

lauri@digitalauditcompany.fi

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Lauri toimi tilintarkastuksen asiantuntijana big four-yhteisössä neljän vuoden ajan. Vaikka Laurin erityisosaaminen sijoittuu pääasiallisesti perhe- ja kasvuyritysten tarkastamiseen, hän on toiminut myös tilintarkastuksen asiantuntijana muutamissa pörssiyhtiöissä ja säätiöissä.

Tällä hetkellä Lauri toimii tilintarkastajan tehtävien lisäksi HR-Group konsernin talousjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Lisäksi Lauri on yksi Oma Panimo Oy:n perustajaosakkaista, joten hänellä on kokemusta myös ”pöydän toiselta puolen”.

Tuomo Janatuinen

KHT, KTMTilintarkastus ja IFRS-palvelut

tuomo@digitalauditcompany.fi

Tuomolla on kokemusta ja osaamista erikokoisten ja -tyyppisten yhteisöjen tilintarkastuksesta. Aiemmin Tuomo on työskennellyt Big Four -tilintarkastusyhteisön palveluksessa vajaan neljän vuoden ajan tilintarkastusasiantuntijana niin suomalaisten kuin venäläistenkin yhteisöjen toimeksiannoissa.

Tilintarkastukseen liittyvien tehtävien ohella toimin Terveystalo-konsernin Financial Controllerina vastaten konsernilaskennasta, osavuosikatsausten ja konsernitilinpäätöksen laadinnasta, sekä johdon raportoinnista.

Katja KAlliokoski

KTM, KLT, PHT
Taloushallinnon konsultti

katja@digitalauditcompany.fi

Katjalla on monipuolista kokemusta ja asiantuntemusta taloushallinnon eri tehtävistä. Katja on toiminut useita vuosia tilitoimistoissa sekä työntekijänä että yrittäjänä hoitaen asiakkuuksia eri toimialoilta ja yhtiömuodoista. Tilitoimistojen käytössä olevista ohjelmistoista tuttuja ohjelmia Katjalle ovat mm. Netvisor, Procountor, EmCe, OpusCapita, Asteri, Balanssi sekä Domus.

Tilitoimistojen lisäksi hän on toiminut pääkirjanpitäjänä kansainvälisessä konsernissa sekä kotimaisessa yhdistyksessä. Katjan vahvuuksiin kuuluvat kyky sisäistää asioita nopeasti, omatoimisuus sekä sitkeys.

Back Office -asiantuntijat

Maksim Bestiyanets

Veera Haapaniemi

Anna Kataja

Digital Audit Company on eteenpäin katsova ja dynaaminen tilintarkastusyhteisö. Olemme vuosien varrella tukeneet toisiamme haastavissa projekteissa. Erityisesti olemme olleet tyytyväisiä heidän vero-osaamiseensa ja tapaansa nähdä asioita pintaa syvemmältä, mutta silti samaan aikaan tehokkaasti.


Mikael Salmi

ASIANAJAJA, VARATUOMARI, OSAKAS
ASIANAJOTOIMISTO FENNO

Parasta Digital Audit Companyssä on heidän innostuneisuus asiakkaitamme kohtaan. Heitä on helppo lähestyä ja he ymmärtävät asiakkaiden liiketoiminnan luonteen syvällisesti. Vankan kirjanpidon, yhtiölainsäädännön ja verotuksen osaamisen vuoksi Digital Audit Companyn asiantuntijoiden ongelmanratkaisutaito on vertaansa vailla. Digital Audit Company on sekä tilitoimiston että meidän asiakkaan näkökulmasta loistava valinta yhteistyökumppaniksi.


Mikko Heiskari

TILITOIMISTOYRITTÄJÄ
HELSINGIN REVISOR OY

Yhteistyö Digital Audit Companyn kanssa on ollut mutkatonta ja asiantuntevaa. Asiat sujuvat nopeasti ja yhteydenpito on proaktiivista. Erityisesti heidän konsultatiivinen ote on yllättänyt positiivisesti.


Pekka Laitinen

TOIMITUSJOHTAJA
SIGNAL PARTNERS OY

Ota yhteyttä, jutellaan lisää

Olemme osaava tilintarkastusyhtiö. Meidän kanssa voi työskennellä sopivan rennosti ja hyvässä hengessä. Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää.