Digital Audit Company

Rento ja mutkaton porukka

Emme panttaa osaamistamme, vaan annamme kaiken tietotaitomme asiakkaidemme käyttöön. Tulemme joka päivä töihin omina itsenämme. Kravatit jäävät aamuisin komeroon. Puhumme asioista selkokielisesti ja konkreettisesti. Teemme työtämme sisäisestä palosta, emme lain velvoitteesta..

Digital Audit Companyn perustajat

Harri Rekilä

Partner (HT, OTL, CCA)
Toimitusjohtaja, hallituksen jäsen
Veropalvelut

+358 50 354 8808
harri@digitalauditcompany.fi

Harri on toiminut vuosia Verohallinnossa verotarkastustehtävissä sekä johdon analyytikkona yritysten veroriskien tunnistamisessa. Tilintarkastuskokemusta hänellä on PK-yrityksistä pörssiyhtiöihin. Hänen kokonaisvaltainen ja analyyttinen ote vie asioita tehokkaasti eteenpäin. Harrin erityisosaamisalueet; verosuunnittelu, yritysjärjestelyt ja verovalitukset.

Pekka Peltoranta

Partner (HT, KLT)
Hallituksen puheenjohtaja
Tilintarkastus ja yritysjärjestelyt

+358 40 580 5496
pekka@digitalauditcompany.fi

Pekka on toiminut vuosien ajan laaja-alaisten ja monipuolisten tilintarkastusasiakkuuksien parissa. Hänellä on pelisilmää vaihtuvien tilanteiden voittamiseen ja ongelmien taklaamiseen. Yrittäjyyteen löytyy vahva visionäärinen ote.

Arto Kokkonen

Partner (KTM, KHT, KLT)
Hallituksen jäsen
Tilintarkastus ja konsernilaskenta

+358 40 717 8097
arto@digitalauditcompany.fi

Arto on toiminut KHT-tilintarkastajana vuodesta 2002 lähtien. Hänellä on vahvaa kokemusta tilintarkastuksesta niin omistajayrittäjille kuin useamman osakkeenomistajan Startup –yrityksille.

Asiantuntijat

Maksim Bestiyanets

KHT, KTM

maksim@digitalauditcompany.fi

Maksim on toiminut tilintarkastuksen parissa tammikuusta 2018 lähtien. Tilintarkastuksen lisäksi häneltä löytyy kokemusta myös yritysjärjestelyistä. Ennen tilintarkastustehtäviä hän työskenteli kansainvälisen konsernin asiakaspalvelussa, jossa hänen tehtäviinsä kuului myös mm. tarjouslaskenta.

Maksim viimeistelee maisteriopintojaan Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Suomen lisäksi hän puhuu venäjää, ukrainaa ja englantia.

Tuomo Janatuinen

KHT, KTM
Tilintarkastus ja IFRS-palvelut

tuomo@digitalauditcompany.fi

Tuomolla on kokemusta ja osaamista erikokoisten ja -tyyppisten yhteisöjen tilintarkastuksesta. Aiemmin Tuomo on työskennellyt Big Four -tilintarkastusyhteisön palveluksessa vajaan neljän vuoden ajan tilintarkastusasiantuntijana niin suomalaisten kuin venäläistenkin yhteisöjen toimeksiannoissa.

Tilintarkastukseen liittyvien tehtävien ohella toimin Terveystalo-konsernin Financial Controllerina vastaten konsernilaskennasta, osavuosikatsausten ja konsernitilinpäätöksen laadinnasta, sekä johdon raportoinnista.

Katja Kalliokoski

KTM, KLT, PHT
Taloushallinnon konsultti

katja@digitalauditcompany.fi

Katjalla on monipuolista kokemusta ja asiantuntemusta taloushallinnon eri tehtävistä. Katja on toiminut useita vuosia tilitoimistoissa sekä työntekijänä että yrittäjänä hoitaen asiakkuuksia eri toimialoilta ja yhtiömuodoista. Tilitoimistojen käytössä olevista ohjelmistoista tuttuja ohjelmia Katjalle ovat mm. Netvisor, Procountor, EmCe, OpusCapita, Asteri, Balanssi sekä Domus.

Tilitoimistojen lisäksi hän on toiminut pääkirjanpitäjänä kansainvälisessä konsernissa sekä kotimaisessa yhdistyksessä. Katjan vahvuuksiin kuuluvat kyky sisäistää asioita nopeasti, omatoimisuus sekä sitkeys.

Maria Taipale

HT

maria@digitalauditcompany.fi

Marialla on kokemusta tilintarkastajan tehtävistä vuodesta 2017, joka sisältää kaksi vuotta tilintarkastuksen ja datakäsittelijän asiantuntijatehtäviä big four yhteisössä. Maria on toiminut mukana eri aloja edustavien suomalaisten ja kansainvälisten yhtiöiden tilintarkastuksissa.

Martta Hakala

HT

martta@digitalauditcompany.fi

Martta on toiminut tilintarkastustehtävissä 2015 alkaen. Hyväksytyn tilintarkastajan tutkinnon hän suoritti kesällä 2018, (mistä lähtien hän on toiminut myös yrittäjänä). Martta on erikoistunut luovien alojen sekä start up -yritysten tilintarkastuksiin. Lisäksi Martalla on kokemusta asunto-osakeyhtiöiden tarkastuksista.

Tilintarkastusten lisäksi Martta tekee mieluusti verosuunnittelua ja hallitustyötä.

Marko Saxell

KHT, KTM

marko@digitalauditcompany.fi

Olen aiemmin toiminut vuoteen 2018 asti tilintarkastajana Big Four – yhteisöissä kymmenen vuoden ajan asti keskittyen perhe- ja kasvuyritysten sekä säätiöiden ja yhdistysten tarkastuksiin. Omaan vahvan kokemuksen erilaisten yhteisöiden tarkastuksista ja ominaispiirteistä.

Laura Poikonen

HT, KTM

laura@digitalauditcompany.fi

Lauralla on vuodesta 2018 asti monipuolista tilintarkastuskokemusta erilaisista ja eri kokoisista pk-yritysten tilintarkastuksista. Hän suoritti kesällä 2021 hyväksytyn tilintarkastajan tutkinnon. Lauran vahvuusalueena ovat tietotekniset taidot ja esimerkiksi uusienkin kirjanpito-ohjelmien käytön nopea oppiminen. Lauran erityisosaamisalueena on asunto-osakeyhtiöiden tilintarkastus. Kokemusta Lauralta löytyy myös taloushallinnon puolelta.

Back Office -asiantuntijat

Anna Kataja

Tilintarkastus

anna@digitalauditcompany.fi

Jori Eronen

Tilintarkastus

jori@digitalauditcompany.fi

Joona Jyränoja

Tilintarkastus

joona@digitalauditcompany.fi

Digital Audit Company Oy on saanut avustusta robotiikan ja kyberturvallisuuden kehittämiseen

Digital Audit Company on eteenpäin katsova ja dynaaminen tilintarkastusyhteisö. Olemme vuosien varrella tukeneet toisiamme haastavissa projekteissa. Erityisesti olemme olleet tyytyväisiä heidän vero-osaamiseensa ja tapaansa nähdä asioita pintaa syvemmältä, mutta silti samaan aikaan tehokkaasti.

Mikael Salmi
ASIANAJAJA, VARATUOMARI, OSAKAS
ASIANAJOTOIMISTO FENNO

Parasta Digital Audit Companyssä on heidän innostuneisuus asiakkaitamme kohtaan. Heitä on helppo lähestyä ja he ymmärtävät asiakkaiden liiketoiminnan luonteen syvällisesti. Vankan kirjanpidon, yhtiölainsäädännön ja verotuksen osaamisen vuoksi Digital Audit Companyn asiantuntijoiden ongelmanratkaisutaito on vertaansa vailla. Digital Audit Company on sekä tilitoimiston että meidän asiakkaan näkökulmasta loistava valinta yhteistyökumppaniksi.

Mikko Heiskari
TILITOIMISTOYRITTÄJÄ
HELSINGIN REVISOR OY

Yhteistyö Digital Audit Companyn kanssa on ollut mutkatonta ja asiantuntevaa. Asiat sujuvat nopeasti ja yhteydenpito on proaktiivista. Erityisesti heidän konsultatiivinen ote on yllättänyt positiivisesti.

Pekka Laitinen
TOIMITUSJOHTAJA
SIGNAL PARTNERS OY

Digital Audit Company

Ota yhteyttä, jutellaan lisää

Olemme osaava tilintarkastusyhtiö. Meidän kanssa voi työskennellä sopivan rennosti ja hyvässä hengessä. Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää.