Digital Audit Company

Tilitoimistoille

Digital Audit Company Oy on yksi Suomen TOP 20-tilintarkastusyhteisöstä. Keskimääräinen vuosittainen kasvuprosenttimme on ollut huimat + 40 %.

Me Digital Audit Company Oy:ssä suoritamme tilintarkastukset aineistosta riippumatta aina 100 %:sti sähköisesti. Hyödynnämme tarkastustyössä mm. data-analytiikkaa, otanta-menetelmiä, pilviverkkoja ja dataroomeja ja esimerkiksi Teams-palavereita. Ymmärrämme, että jokainen tarkastus on omanlaisensa ja pyrimme aina huomioimaan sekä kirjapitäjän että asiakkaan tarpeet ja toiveet tilintarkastuksen sujuvuuden näkökulmasta.

Lupaamme, että jokainen tarkastusprosessi käynnistetään 24 tunnin kuluessa ensimmäisestä yhteydenotosta.

Avaamme järjestelmäämme projektin, määritämme tilintarkastusaineiston sisällön ja toimitustavan yhdessä asiakkaan ja kirjanpitäjän kanssa.

Olemme keskustelukumppanisi

Partnerimme ovat säännöllisessä ja henkilökohtaisessa kontaktissa sekä kirjanpitäjän että asiakkaan kanssa. Olemme avoin ja luotettava keskustelukumppani. Sparraamme ja tuemme kirjanpitäjiä ja neuvomme asiakkaita kiireen ja haasteiden keskellä. Meidän kanssamme et ole koskaan yksin.

Perinteisten ja joskus tylsien tilintarkastusraporttien lisäksi laadimme tilintarkastusasiakkaista aina helppolukuisen tilinpäätösanalyysin, joka sisältää myös yrityksen arvonmäärityksen. Asiakkaamme ovat kokeneet tämän tilintarkastuksessa lisäarvoa tuottavana palveluna. Laatimiamme analyysejä on hyödynnetty mm. yrityskaupoissa, osakeanneissa ja rahoitusneuvotteluissa sekä kirjeenvaihdossa Verottajan kanssa.

Tavoitteemme on paitsi turvata myös kehittää asiakkaan taloutta

Tilintarkastajan tärkein tehtävä on perinteisesti ollut varmentaa taloudellisten tietojen luotettavuus. Se on usein kaavamaista työtä, josta lopputuloksena syntyy lakiin perustuvia raportteja mm. osakkaiden viranomaisten ja rahoittajien ihmeteltäväksi.

Meidän mielestämme tilintarkastus on paljon muutakin. Olemme erittäin kokeneita ammattilaisia ja olemme olleet tuhansien erilaisten tilanteiden ja päätösten edessä. Emme pihtaa tietoa vaan jaamme avoimesti kaiken sen osaamisen ja kokemuksen, mistä on apua sekä kirjanpitäjälle että asiakkaalle. Asiakas on meillä aina keskiössä. Yhdessä saamme enemmän aikaan kuin yksin!

Digital Audit Company

Ota yhteyttä, jutellaan lisää

Olemme osaava tilintarkastusyhtiö. Meidän kanssa voi työskennellä sopivan rennosti ja hyvässä hengessä. Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää.