Digital Audit Company

Tilintarkastus- ja asiantuntijapalvelut

Palvelumme ydin muodostuu tilintarkastuksesta. Olemme keskittyneet palvelemaan liiketoimintaa harjoittavia osakeyhtiöitä.

Meillä on uudet ja tehokkaat työkalut sekä menetelmät saada kasvuyrityksien ja jo pitkälle ehtineiden yrityksien tilintarkastuksesta huomattavasti hyödyllisempi lopputulos kuin aiemmin. Haluamme viedä tilintarkastuksen aivan uudelle tasolle ja siksi toteutamme prosessin niin pitkälle digitaalisesti kuin mahdollista. Ja tämän vuoksi asiakaspalvelumme on jotain aivan muuta kuin mihin aiemmin on totuttu tilintarkastuksen yhteydessä.

Sähköinen tilintarkastus

Tilintarkastuksen toteuttaminen verkossa säästää aikaa ja rahaa. Tarjoamme vaivattoman ja yksinkertaisen tavan hoitaa yrityksesi tilintarkastus sähköisesti. Tehokas toteutus mahdollistaa myös laajemman palvelun. Lataa ilmainen muistilista tästä

 

Light DD

Yrityskauppojen yhteydessä Light DD antaa tehokkaammin oikean ja riittävän kuvan pk-yrityksen olennaisista riskeistä, vastuista, mahdollisista kehityskohteista sekä yrityksen arvosta.

  • data- ja yritysanalyysi
  • arvonmääritykseen ja kauppahintaan vaikuttavat seikat
  • suositukset kauppakirjaan
  • kohteeseen liittyvät kehitysehdotukset
  • asianmukaiset ja ymmärrettävät palaverit sekä raportointi
  • kustannukset talous- ja vero DD-selvityksestä yleisesti 3 000–7 000 euroa

Light DD on nopeasti ja vaivattomasti ohi ja asiakkaalla on käsitys ostokohteen olennaisista taloudellisista riskeistä ja vastuista. Kysy lisää Light DD:sta partneriltamme Pekka Peltorannalta.

Avustustilitysten tarkastukset

Yrityksille on saatavissa monelta eri taholta joko avustusta tai lainaa hankkeen/tuotekehityksen toteuttamiseksi. Rahoittajina toimivat esimerkiksi Business Finland (entinen Tekes), Ely-keskus ja Finnpartnership/Finnfund. Tekeminen ja kehittäminen vaatii rahoitusta, jota yrityksellä ei välttämättä sillä hetkellä ole. Onneksi julkisilta rahoittajilta riittää mielenkiintoa toteuttamiskelpoisten ajatuksien rahoittamiseksi. Mikäli yrityksellänne on kehittämisajatuksia, niin ota yhteyttä.

  • ohjaamme yrityksesi oikealle taholle rahoituksen saamiseksi
  • olemalla yhteydessä meihin varmistat, että projektin rahoitukseen liittyvät ehdot tulevat täytetyksi niin kustannus- ja työajan seurannan kuin muidenkin huomioon otettavien seikkojen osalta. Ensimmäinen kerta on aina haastavin.

 

Muut tilintarkastajan lakisääteiset palvelut

Digital Audit Company Oy on rekisteröity tilintarkastusyhteisö ja kauttamme saat kaikki tilintarkastajan lakisääteiset palvelut.

Digital Audit Company

Tilaa ilmainen kartoitus palve­luntarpeesta

Pyydän, että minuun ollaan yhteydessä seuraavassa palveluasiassa.